[quote=Gloria]
Originally Posted by cosmin742000:
Cosmin, cu comentariile lui "AbrahamLincoln" s-a terminat, le-am eliminat, dar te avertizez si pe tine in legatura cu comentariile pe care le postezi la articole, si cu exprimarea pe forum. De cele mai multe ori postezi comentarii la stiri care nu te intereseaza doar de dragul de a afla toti ca "subiectul nu te intereseaza". Nemaivorbind ca multe dintre afirmatiile tale dovedesc grandomanie, ce ii irita - in mod firesc - pe ceilalt participanti la discutie.
|
Multumesc pt eradicarea Lincolneaca .Ca postez la articole pe forum care nu ma intereseaza , ar trebui sa va dea de gandit , pt ca majoritatea articolelor sunt despre filme care nu ma intereseaza..In tot cazul insa eu nu m-am bagat peste comentul nimanui sa zic " ba boule care esti tu bou , de ce iti place filmu asta care pe mine nu ma intereseaza?" Nici macar nu am gandit asa .Cat despre grandomanie , imi pare rau daca asta se intelege din comenturile mele , dar chiar nu asta a fost intentia mea . Ca sa dau un singur exemplu cum poate fi acuzat cineva de grandomanie cand zice ca ii place Tinker Bell?

Ca sa nu mai zic ca am numeroase comenturi in care zic ca gusturile nu se discuta ( nu in sensul ca ale mele ar fi mai de soi ca ale altora , sau cel putin nu asa am gandit , daca asta s-a inteles , imi cer scuze.)O sa incerc sa nu mai comentez la filmele care nu ma intereseza deloc .Dar as avea o rugaminte ( stiu ca e utopica si ca nu o sa se intample asa ceva )In ciuda aparentelor nu sunt singurul caruia nu ii place tot ce e nou , asa ca in loc de 4565645 articole despre LOTR Avengers , Skyfall nu s-ar putea sa scrieti doar 4565644 articole despre filmele amintite si sa strecurati si cate un articol despre Rita Hayworth , Sophia Loren , Ginger Rogers , Fred Astaire , Gina Lollobrigida ,Claudia Cardinale , Alain Delon Fritz Lang , Raquel Welch , Dorota Kedzierzawska, Andrei Zvyagintsev , filmele giallo, Konstantin Lavronenko, astea fiind doar cateva exemple ,( nu trebuie sa va zic eu tot ca ati prins ideea) cu care siteul ar avea mai mult de castigat ( zic eu ) decat de pe urma articolelor " Daca mai sunt impreuna Kristen Stewart si Parkinson." Sau macar un articol pe luna sa fie dedicat si unor astfel de subiecte.Mutumesc!