View Single Post
Old 21 Jan 2013, 02:04   #3084
robbiex2
Guru

robbiex2

Originally Posted by iiii:
faza cu terasele !
cum naiba sa impui tu teraselor din centru vechi sa se inchida la orele 22? la orele alea iese lumea la terasa, se lasa caldura si e optim pentru o bere.

daca se aproba de consiliul general al capitalei, adio multe terase din centru vechi

Mai devreme am citit si eu stirea.Eu am lucrat in centru vechi, toata vara si culmea..la o terasa.Nu pot sa spun decat ca intre orele 22:00-23:00 era full !! iar noi eram dati peste cap de atata treaba.Nu stiu cat de mari sunt interesele...ideea este ca s-au strans multe reclamatii de la locatarii din zona + sunt si cateva procese (prefer sa ma abtin). A fost mafie cu spatiile, toate locatiile batandu-se pe un metru de trotuar ca deh...mai intra o masa de 2 persoane lejer.
Eu ma gandesc cu groaza la serile de asta vara cand eram la munca pentru ca..era multa treaba. veneau cupluri care nah....vroiau ceva mai retras, veneau oameni de la munca, in grup mare..etc etc. E nasoala treaba oricum, cam exagerata legea. Si oricum...terasele sa zicem ca se goleau pe la 2-3, ca lumea se ducea in cluburile din zona dar tot mai erau oameni care cautau terase...credeti`ma.
robbiex2 is offline   Reply With Quote sendpm.gif