View Single Post
Old 17 Jan 2013, 09:43   #3299
Manusa
Guru

Manusa

Originally Posted by cosmin742000:
Oare chiar nu se poate da ban userului saprofit Abraham Lincoln ? Ca ma injura pe mine non stop nu e o problema pt mine ( desi cred ca pt ceilalti este, cui ii place sa vada doar injuraturi?), dar a injurat- o din senin pe o buna prietena de-a mea care i-a atras atentia la un coment in care saprofitul zicea ca el are decat o greseala gramaticala , ca are decat o greseala gramaticala e o greseala gramaticala . Ce a fost la orificiul lui buco anal , nu pot (pentru ca )sa reproduc .Deci as vrea sa stiu si eu ce trebuie sa mai faca acest user ( care nu are niciun comment de-al lui pe nicaieri , doar se agata saprofit de commenturile altora ) ca sa ia ban?.Eu mi-am propus sa il ignor complet pt ca asa ii doare cel mai mult pe cei de teapa lui , .Daca in cazul primului meu injurator personal , pe care l-am tratat cu ignore tot din cauza ca s-a luat degeaba de o prietena de-a mea .a mers (individul posedand totusi si usoare urme de creier , si dupa o saptamana de injurat pe pustii s-a lasat ) , in cazul astuia nu prea cred sa mearga. Individul e caz extrem de perfuzii in cap.

Trebuie facut ceva impotriva acestor useri, care din pacate se cred in spatele blocului....poate si-au facut cont pe acest site doar sa enerveze pe unii. Am patit si eu asemenea lucruri, dar nu ii bag in seama, nu merita.
Manusa is offline   Reply With Quote sendpm.gif