Originally Posted by cosmin742000:
Oare chiar nu se poate da ban userului saprofit Abraham Lincoln ? Ca ma injura pe mine non stop nu e o problema pt mine ( desi cred ca pt ceilalti este, cui ii place sa vada doar injuraturi?), dar a injurat- o din senin pe o buna prietena de-a mea care i-a atras atentia la un coment in care saprofitul zicea ca el are decat o greseala gramaticala , ca are decat o greseala gramaticala e o greseala gramaticala . Ce a fost la orificiul lui buco anal , nu pot (pentru ca )sa reproduc .Deci as vrea sa stiu si eu ce trebuie sa mai faca acest user ( care nu are niciun comment de-al lui pe nicaieri , doar se agata saprofit de commenturile altora ) ca sa ia ban?.Eu mi-am propus sa il ignor complet pt ca asa ii doare cel mai mult pe cei de teapa lui , .Daca in cazul primului meu injurator personal , pe care l-am tratat cu ignore tot din cauza ca s-a luat degeaba de o prietena de-a mea .a mers (individul posedand totusi si usoare urme de creier , si dupa o saptamana de injurat pe pustii s-a lasat ) , in cazul astuia nu prea cred sa mearga. Individul e caz extrem de perfuzii in cap.
|
Trebuie facut ceva impotriva acestor useri, care din pacate se cred in spatele blocului....poate si-au facut cont pe acest site doar sa enerveze pe unii. Am patit si eu asemenea lucruri, dar nu ii bag in seama, nu merita.