Thread: Offtopic Asylum
View Single Post
Old 16 Jan 2013, 15:33   #1329
Optimvs
Senior

Optimvs

Originally Posted by LUTARIM:
Te comporți de parcă eu i-aș susține pe Patapievici și Liiceanu iar tu pe Cioran și Noica.
Poate i-ai citit, dar ți-au rămas multe alte cărți necitite.
Am vaga impresie, nu certitudini ca tine, că nu ești în stare să înlocuiești o siguranță la tabloul electric. ( e un fel de-a zice, sper să înțelegi corect)
Asta nu înseamnă că-mi ești inferior, ci doar că ești limitat. În gândire.

Eu am vaga impresie ca bati campii apoteotic As fi dispus sa fac cu tine un concurs de bricolaj daca ai fi dispus sa ai cu mine o discutie despre filozofia romaneasca, de pilda. Totul filmat si pus pe youtube, ca sa mai rada si altii, nu doar eu

După acest mod de gândire, ți se pare mult mai important studiul lui Pârvan, „Naționalitatea negustorilor din Imperiul roman” decât avionul cu reacție al lui Coandă.
Sper să nu-mi vii cu texte gen: cine nu-și cunoaște trecutul nu are viitor.
Dai de înțeles că Pârvan era intelectual iar ceilalți, cum ar fi Coandă, nu.
Tu-i amesteci, nu eu.

Scuza-ma, dar asta e o tampenie monumentala. Unde anume am zis eu ca un inventator de geniu ar fi mai putin important decat un arheolog exceptional?
N-ai inteles absolut nimic din argumentatia mea. Coanda e un alt exemplu in favoarea afirmatiei mele ca invatamantul "regimului burghezo-mosieresc" era infinit mai performant decat invatamantul comunist.
Apropo, avionul lui Coanda nu era cu reactie...

Da, subscriu, discuția este într-adevăr inutilă atâta timp cât nu ești în stare să vii cu exemple care să fie relevante într-un anumit context istoric.
Nu da vina pe cititori.
Dacă ai fi atât de cult, ai reuși să ne luminezi.

Nici cel mai puternic reflector nu face lumina daca bezna e dublata de ceata
Optimvs is offline   sendpm.gif