Thread: Offtopic Asylum
View Single Post
Old 16 Jan 2013, 11:44   #1325
Redy
Guru

Redy

Alte certitudini, esti plin de certitudini. Ia du-te si fa o certitudine in alta parte si las-o mai usor cu cultura sau contextul ca n-ai treaba nici cu una nici cu cealalta. Ia si un ziar cu tine.

Ce exemple ai dat tu ? Un om exceptional intr-o tara de rahat. Aia e, o exceptie, stii ce inseamna o exceptie sau acumuland atata "cultura" incepi sa uiti sensul cuvintelor ? Tu insa nu esti o exceptie, esti un troll mediocru caruia ii place sa se dea cult pe forum trecand pe langa subiect mai de fiecare data. Crezi ca cineva citind aberatiile pe care le-ai scris pana acum te considera cult ? Cel mult ingust, dar cult ?

Vasile Parvan nu reprezinta starea societatii de atunci decat daca o ingustezi destul de mult, lucru pe care il faci tu. In rest sunt doar povesti si afirmatii/certitudini tampite. Nu stiu cat de cult sunt eu, ramane la interpretarea fiecaruia deci nu am de ce sa adresez subiectul. Acolo sub paturica unde te inchini tu la "intelectuali" sunt sigur ca esti in varful piramdei cultilor de pe acest forum.

PS: Auzi, sa salvezi vieti, bleah. Oprescu ala, ce mediocru, si a mai avut si parinti securisti. Ce om.

Last edited by Redy : 16 Jan 2013 at 12:05.
Redy is offline   sendpm.gif