Thread: Offtopic Asylum
View Single Post
Old 16 Jan 2013, 06:15   #1323
Redy
Guru

Redy

Originally Posted by Optimvs:
Redy, in tine se imbina stralucit incultura si suficienta intelectuala. Nu vad ce-ar mai fi de spus dupa delirul din utimele tale mesaje, se vede cu ochiul liber ca habar n-ai de nimic dar AI CERTITUDINI .

Certitudinile tale sunt mai bune ca certitudinile mele, huh ? Nu ai oglinda in casa, nu ?

Singura certitudine este ca iti lipseste contextul si obisnuiesti sa aduci exceptii ca sa iti justifice aberatiile pe care le scrii pe aici. In rest, esti liber sa ai ce certitudini vrei.

Incultura inseamna ignoranta iar abilitatea de a veni cu niste exemple stupide care au putin sau deloc a face cu subiectul nu se numeste cultura, se numeste mirositul propriilor basini deci ai grija cand dai foc la pipa.

Originally Posted by Optimvs:
Redy, tu esti ma?
Vasile Parvan a fost un ARHEOLOG renumit , nu un medic. Iar fiul generalului de Securitate Oprescu oricum n-ar putea fi comparat ca statut social al parintilor cu fiul de taran Vasile Parvan. Si, cu toate astea, Parvan a ajuns sub "regimul burghezo-mosieresc" un savant de renume international, in timp ce Oprescu s-a ratat ca medic si s-a apucat de politica...

Zise Optimus de pe fotoliu aplecandu-se dupa o patura. "E curent aici ?" spuse el, luandu-si pentru un moment privirea de la focul care mistuia 3 busteni. "Nu, nu se poate" isi raspunse la intrebare. "Nu am mai deschis geamurile de vara trecuta". "Nu-i nimic, ti s-a parut" se auzi o voce de pe celalalt fotoliu. Optimus lua patura si si-o puse din cap pana in picioare. "Mi s-a parut ca era Iorga, Vasile".

Last edited by Redy : 16 Jan 2013 at 06:48.
Redy is offline   sendpm.gif