Thread: Dupa dealuri
View Single Post
Old 09 Jan 2013, 22:45   #181
Redy
Guru

Redy

De aia intial am sugerat ca esti credincioasa, nu am zis de care. Cum suntem in Romania ma gandeasc ca majoritatea sunt crestini deci in Dumnezeu dar nu am zis direct. Am vrut sa te las pe tine sa raspunzi. Poate crezi in Allah, dracu` stie. Am lasat loc pentru toata lumea. Asa sunt eu, intelegator cu toate religiile.

Daca nu erai credincioasa in ceva ziceai pana acum si nu te bagai sub fusta tigancii si raspundeai direct. Daca imi zice mie cineva ca sunt crestin, eu le zic ca sunt doar atat cat au vrut parintii mei ca doar nu era sa ma scol din lighean si sa il pocnesc pe popa cu propria cruce de la gat. In primul rand nu eram imbracat corespunzator si imi era rusine.

a o da dupa cires = 1. te uiti la un film care vrea sa sparga lantu de dogme pe care unii le respecta si tu ca credincios in acele dogme interpretezi ca filmul e cu "nuante" si nu e impotriva unor credinte pe care tu le respecti sau apreciezi ca fiind bune. 2. ne uitam la un mar alungit. In lumea ta nu poate exista un mar alungit pentru ca alungite sunt doar perele. Eu zic ca e mar, tu zici ca tie ti se pare ca arata ca o para. Nu zici ca e para sau mar, o dai dupa cires.

In fine, tot nu am inteles cum ai interpretat tu filmul dar a 3-a oara nu mai intreb si cu religia ta nu mai insist pentru ca divagam de la subiect.

Last edited by Redy : 09 Jan 2013 at 23:02.
Redy is offline   Reply With Quote sendpm.gif