Originally Posted by rvn:
decat sa faci un film comercial execrabil, mai bine un film cu potential artistic de apreciat.
depinde cat de bine iti poti cantari sansele.
|
Una nu exclude pe cealalta. Se poate intampla (chiar destul de des) sa faci un film cu potential artistic de apreciat dar care sa fie execrabil dpdv comercial. (sper ca intelegi ca am inteles ca tu te refereai la filme comerciale execrabile dpdg calitativ

)
Din pacare, nu e cazul cu Dupa dealuri, cel putin in opinia mea.
Originally Posted by Twinsen:
E atat de greu de priceput ca Dupa dealuri a avut succes la public dupa standardele de azi?
|
E atat de greunde priceput ca 50.000 de spectatori reprezinta DUPA ORICE STANDARD un chix de proportii pentru un film autohton, premiat la Cannes si difuzat in FOARTE MULTE sali de cinema intr-o tara de 19-29 de milioane de locuitori?
Fa o socoteala simpla, doar unul din 400 de romani a fost sa vada filmul asta la cinema... Iar cifra aia de 50.000 nu stiu cati platitori include.
Originally Posted by Twinsen:
Eu imi amintesc ca asteptam o saptamana intreaga ca sa vad jumatate de ora de desene animate alb-negru. S-ar putea sa te surprinda, dar lumea s-a schimbat intre timp.
|
Tot ce se poate, dar asta nu inseamna ca se poate afirma ca filme care la vremea lor rulau cu spectatori ramasi pe dinafara nu au avut succes de public

.