Originally Posted by rvn:
Originally Posted by Optimvs:
|
si eu unul n-as exclude cu desavarsire posibilitatea ca, prin adoratia sincera a unui numar mare de oameni, anumite obiecte sa se incarce cu energii inca necunoscute dpdv stiintific.
|
argumentul tau ma face sa zambesc, fiindca n-am auzit bazaconie mai mare in ultima vreme.
se pare ca boala nr 1 a secolului va fi psihoza generata de exodul masiv pe la diverse moaste si cutii infasurate in materiale tipatoare.
|
ia hai sa vedem citatul complet

:
Originally Posted by Optimvs:
|
Efectul placebo e cat se poate de documentat dpdv stiintific. In plus, mintea omeneasca este mai complexa si mai puternica decat pare la prima vedere si eu unul n-as exclude cu desavarsire posibilitatea ca, prin adoratia sincera a unui numar mare de oameni, anumite obiecte sa se incarce cu energii inca necunoscute dpdv stiintific. Sa ne gandim numai ca, in urma cu 150 de ani, radioactivitatea era de domeniul SF-ului.
Nu zic ca asta e o ipoteza prea probabila, dar nu-i nici imposibila dpdv al principiilor fizicii.
|
Hopaa, parca e altceva, nu?
Sunt convins ca si radioactivitatea li s-a parut multora o mare bazaconie, dupa cum si microbii pareau o bazaconie in epoca in care nspe oameni se stergeau la fund cu acelasi burete in fiecare zi, la latrinele romane.