View Single Post
Old 07 Jan 2013, 09:58   #4
Optimvs
Senior
 
Optimvs
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 139
Si totusi, cum poate cineva care scrie, corect, ca :

Originally Posted by mafalda:
În loc să se limiteze - dacă are o problemă de interpretare a legii - la calea urmată de oamenii educaţi şi de bun simţ, aceea a justiţiei - dl. Giurgiu nu a găsit altceva mai bun de făcut, urcându-se pe scenă, decât "să declare război CNC-ului" şi să profereze jigniri şi calomnii la adresa directorului CNC


sa sara brusc la chestii de genul celor de mai jos, pe parcursul aceluiasi comunicat de presa?

Originally Posted by mafalda:
Deplângem, pe această cale, starea psihică obosită de atâta muncă în care se află dl. Tudor Giurgiu

.................................................. .....................................

În consecinţă, în loc să inventeze un aşa-zis faliment al cinematografiei româneşti, dl. Giurgiu ar face mai bine să se gândească la falimentul moral, ba chiar la descompunerea morală a unor întreprinzători în capitalismul timpuriu din România post-decembristă, sezonul nou-lichelismul cu papion. Căci nu e suficient să ridici perdele de fum mediatic şi să mistifici opinia publică pentru a escamota bănetul acumulat, nici să-ţi construieşti succesul pe banii statului şi după aceea să-i denigrezi instituţiile pentru a le şantaja public şi a le monopoliza resursele. Mai trebuie, măcar din când în când, şi să dai impresia că ai caracter. Ceea ce nu e cazul. Mult succes.
Biroul de presă al CNC


Parerea mea e ca acest comunicat ar fi fost mult mai consecvent daca lipsea partea de invectiva. In plus, si-ar fi atins si mult mai bine scopul.
Asa cum este, arata doar a rafuiala.
Optimvs is offline   Reply With Quote sendpm.gif