Windom, poate ca eu mai scriam cate o vorba-doua despre filme pe vremea cand tu te uitai la Tom si Jerry

Miile tale de posturi de pe Cinemagia nu inseamna decat atat, ca ai facut niste mii de posturi.
Iar ce-am scris pe topicul ala e foarte departe de "a-l ridica in slavi pe Nicolaescu", numai ca mi se pare profund incorect sa se scrie mizeriile alea despre un om care a facut filmul Osanda in 1976. De, s-a umplut tara de dizidenti anticomunisti dupa ce a fost impuscat Ceausescu

.
@Liviu: hai sa-ti explic cu un exemplu, esti de acord ca daca te duci la o adunare de peremisti (daca mai exista asa ceva

) si incepi sa canti "Iancule mare" s-ar putea sa smulgi cateva aplauze chiar daca ragi ca magarul? Ei, cam asa si cu 4, 3, 2 sau Dupa dealuri.
Ideea nu era ca TREBUIA sa faca Mungiu un film despre o intamplare din Anglia. Spilul e ca un film dupa intamplarea aia n-ar fi fost PC si n-ar fi luat nimic, chiar daca era facut de un regizor mult mai bun decat Mungiu. In schimb, un film cu maicute ortodoxe habotnice si cu romani primitivi a picat la fix.
P.S. Ce are "Des hommes et des dieux" cu exemplul meu? Poate daca era cu islamisti fanatici stabiliti in Franta...