Thread: Dupa dealuri
View Single Post
Old 06 Jan 2013, 07:18   #63
Redy
Guru

Redy

Originally Posted by contlacinemagicieni:
Deloc paradoxal - ideea pe care vreau s-o exprim io e ca domnul asta, numit Mungiu, strica imagine Romaniei.
Si nu stiu daca mesajul asta o sa ajunga la urechile lui, dar cred ca ar trebui sa mai invete ceva meserie si de la cei ca mine, romani adevarati, care tin cu adevarat si vor doar binele acestei tari.

Nu cred ca are ce strica pentru ca Romania nu exista pe harta. Mungiu se prostitueaza pentru ca a gasit pesti in strainatate, pesti care cad in fund cand aud ca lumea nu-i asa de roz cum au crezut ei ca e. Ce Schidler List, sa vezi ce se face pe aici prin preerie.

Nu te identifica cu o imagine, cu o iluzie, acea iluzie a romanului adevarat pe care o ai tu in cap. Daca faci media romanului, nu ai vrea sa ai de a face nimic cu el. Media romanului e ca si media americanului sau media francezului. Ti-ai luat avant dar fii sigur ca poti sari gardul. Mungiu este ca o fosta centurista care a dat de un prost cu bani iar atunci cand vede alte centuriste se uita cu scarba, ea fiind acum doamna dar tot cu ziua lucreaza.

Originally Posted by manu212:
m-am săturat! m-am săturat de concetățenii care nu agreează cinematografia românească pe motivul "filmul strică imaginea României". Sunt genul de oameni pentru care cuvântul ARTĂ nu spune nimic. Oamenii ăștia scuipă cu rahat când vorbesc, de aceea renunț să îmi bat capul cu ei.

Si ce stii tu ca e ARTA ? Ai lipit si tu un cuvant si crezi ca ai spus ceva.

PS: Cica romanului ii place sa bage sub pres adevarurile, auzi. Pana acum nu a bagat nimeni sub pres treaba cu autoarea aia, nu ? Nici usturoi nu a mancat, nici gura nu-i pute sau versiunea moderna: nu l-am lovit nici in plex si nici cu pumnul in fata.

Last edited by Redy : 06 Jan 2013 at 07:46.
Redy is offline   Reply With Quote sendpm.gif