Thread: Dupa dealuri
View Single Post
Old 25 Dec 2012, 20:20   #52
Liviu-
Film Dissection

Liviu-

Ok, lasati conflictul si treceti mai departe, Twinsen, arata si tu mai multa intelegere, cel putin icb1, spre deosebire de altii, incearca sa se conformeze si nu scrie mesaje de 1 cuvant. Iar icb1, incearca sa te obisnuiesti cu forumul, Nu toate sunt la fel. Aici preferam sa scriem mai mult si sa desenam mai putin Si serios vorbind, chiar daca pt unii e important cat si cum a respectat Mungiu sursa de inspiratie, mie mi se pare mult mai relevant ce a iesit, cum sta in picioare Dupa dealuri ca opera de sine-statatoare, facand abstractie de scandaluri.

Si legat de afise, Mungiu nu poate verifica fiecare afis in parte daca s-a scris sau nu ceva pe el. Mie mi s-a parut destul de corect fata de sursa de inspiratie, aproape pe oriunde am vazut ceva scris despre Dupa dealuri am vazut si numele scriitoarei. Si el a insistat pe chestia asta atunci cand a venit la proiectia de la retrospectiva Cannes. Oricum asta e mai mult un subiect de barfa prin ziare si are mai putin de-a face cu ce ne-ar interesa pe noi ca spectatori. Pana la urma asta ar trebui sa judecam in primul rand, valoarea filmului.

Last edited by Liviu- : 25 Dec 2012 at 20:35.
Liviu- is offline   Reply With Quote sendpm.gif