Originally Posted by anaemona:
|
Dintr-un link cu un interviu al lui Mungiu, pus aici in urma cu citeva luni, am inteles ca el ar fi convenit cu autoarea ca numele ei sa apara pe afise, ca sursa de inspiratie a filmului, nicidecum ca scenarista. Daca autoarea este si scenarista si numele nu i-a aparut acolo unde trebuie, are tot dreptul sa fie repusa in posesia titlului care lipseste din credite si daca e asa probabil deja a inceput o actiune in sensul asta. icb1, ai ceva surse legate de subiect?
Discutia dintre autoare si regizor e interesanta, dar in final, filmul e un produs diferit de carte, nu cred ca Mungiu s-a angajat in vreun fel sa pastreze directia cartii/cartilor sau convingerea autoarei. In mesajele de mai sus nu am remarcat nimic legat de discutia asta.
Legat de afise, poze si link-uri la afise, cred ca mult mai simplu este sa gasim lista tarilor in care a fost distribuit filmul, daca asta e atit de interesant. Tarile respective probabil si-au facut afise proprii sau au preluat alte afise deja create, dar nu vad deloc rostul postarii pozelor respective aici.
|
El o fi făcut acest acord, dar noi nu l-am văzut. Mai mult, pe afișe din Olanda, Franța și Rusia nu apare menționată de loc autoarea Tatiana Bran --asa cum este menționată pe afișul românesc pe care îl vedeți postat aici în prima mea postare ! Iar aici eu nu fac reclamă pentru regizor, sau pentru autoare.
Deci, nu voi posta nici-o listă! Va trebui să postez afișele mari din străinătate doar în pagina filmului, pentru că aici mijloacele tehnice limitate nu o permit.
Mult succes la continuarea discuției, și vă doresc un Crăciun Fericit!
Pax vobiscum!