View Single Post
Old 27 Nov 2012, 21:57   #3465
Malombra
Guru

Malombra

speaking of beer. sunt fericită ca a trecut vara şi inclusiv industria muzicală românească, ce se încăpăţînează să prelungească vara hăt în miezul toamnei, dacă e posibil şi al iernii, şi-a dat seama de asta. adică sunt fericită că a căzut frunza din vii şi bruma pe litoral şi nu mai aud peste tot melodia aia cu eu vara mi-o . unii au boala somnului, alţii pe a crapului.

of, chambord, acum regret că nu am băgat nişte regizori la înaintare la turneu. mai votai ceva pe acolo şi numa bine ajungeam la un bax, ca să ştiu de-o treabă. aşa , cu trei lulele, trei surcele desperecheate mai mare jena.

a, da şi apropo, saaarge, u crezi că eu îs some benjamin buttocks sau ce? că m-am născut la 2x de ani şi acuma merg ca racul înapoi? noope. m-am născut şi eu ca toată lumea şi de-a lungul timpului am avut, obligatoriu, perioada mea de teenage dirtbagdom mai mult sau mai puţin soios, ahem, sonor. vhs-ul acela cu trupe punk de la britiş caunsălu din bucale a fost moment de cotitură în trase(ism)ul meu muzical. glumesc.

îmi stă în cap de cîteva zile melodia aia, la rivoluzione e come il vento, corespondent de dreapta, sau de dreapta-stînga, dracu să-i pieptăne (naz-bol), al bandierei rossa, auzită aici la o crîşmă. am fredonat-o calmă cîteva zile pînă mi-a zis cineva care-i treaba cu ea. damn, ce chestii catchy au ăştia pentru mobilizări politice. dar nu ţi-o dedic pe aia. ziceam şi eu.

rîsul lumii
Malombra is offline   Reply With Quote sendpm.gif