Nu stiu exact cum se desfasoara pe mubi, dar aici vin 16+8+4+2+2=32 meciuri. Saptamanal apare un meci nou, chiar daca la fiecare se voteaza o luna. In sferturi ar fi o pb pt ca daca ultimul meci tine mai mult de 2 sapt se va opri continuitatea asta, asa ca cel mai probabil o sa tina 2 sapt in sferturi, desi eu as prefera sa varieze in fctie de posibilitati, adica primul meci din sferturi sa tina 4 sapt, al doilea 3 sapt, al 3lea 3 sapt si al 4lea sa tina 2 sapt. In semifinale as zice sa tine ambele 2 sapt, ceea ce inseamna ca va fi o sapt in care nu va aparea un meci nou, urmand apoi finalele de cate 4 sapt fiecare. In conditiile astea totul ar tine 32 sapt + 1 in plus in semifinale + 3 in plus in finale=36 saptamani. E destul de mult ce-i drept, dar macar jumatate din turneu daca s-ar merge foarte bine si tot ar fi misto. Eu sper sa se mearga pana la sfarsit, data trecuta au fost 2 persoane care au reusit performanta asta, daca ne-am tine acum inca vreo 3-4 pe langa cei 2 ar fi mai mult decat ok din punctul meu de vedere.
@marcus - Da. Dupa ce se termina selectia regizorilor, adica in vreo 4 ore, o sa pun si tabloul, deci vom sti si cine va participa in primul meci, doar ca n-o sa stim exact cu ce filme.
|