Thread: Plante si flori
View Single Post
Old 08 Nov 2012, 23:50   #12
anaemona
Guru

anaemona

Poate o sa va mai plictisesc putin cu citeva experimente de-ale mele. Posibil nu mult, ani, luni, saptamini, depinde de o infinitate de factori

Ce plante cresc eu in casa, mai nou.

In primul ghiveci am scris, sa nu uit, dar urmatoarele practic n-aveti nici o sansa sa le ghiciti. Poate botanisti de-ati fi, dar chiar si-asa, la stadiul la care sint plantele e destul de greu de spus.

Oricum, nu va tin in tensiune in castron cresc o padure de arugula, cu o metoda mai neconventionala, adica plantele cresc pe un sac de iuta, ar fi trebuit sa cumpar nu stiu ce paturica de iuta, de zeci de dolari, sa astept sa mi-o trimita prin posta, si cum rabdarea nu ma da afara din casa am cumparat un sac de iuta de 4$, ceva imens, cu care se impaturesc pomii iarna sa nu inghete si voila.

Ultima poza mi-e cea mai draga, e un soc in miniatura. Din 4 ramuri una s-a prins, in caz ca vreti si voi sa incercati cu prima ocazie : eu sper sa-mi faca flori in vreo 2 ani.

Facem o mica pauza but don't nobody go nowhere - duceti-va direct la topicul de mincare

Pentru cei care nu suporta sa se uite la pozele cu mincare, platele sint ok????