View Single Post
Old 05 Nov 2012, 09:33   #91
corinka
Dancer in the Dark
 
corinka
 
Join Date: Jun 2004
Location: Phántasien
Posts: 3,135
@Redy
Fiecare cu parerea lui!

In ceea ce ma priveste, chiar daca cred in ceva nedovedit stiintific, te asigur ca nu am probleme medicale. Chiar recent am fost supusa unor examinari psihiatrice si psihologice (nu pentru ca as fi avut un comportament bizar, ci pentru accesul intr-o anumita profesie) si s-a constatat ca nu am probleme, fiind declarata apta. Specialistii nu au considerat necesar sa ma intrebe nimic despre religie, de unde trag concluzia ca apartenenta la o religie si credinta in Dumnezeu nu reprezinta simptome de boala psihica sau tulburari de comportament. Nu stiu cu ce te ocupi tu, dar daca esti cumva medic psihiatru, vezi ca practica nu e unitara in breasla voastra, poate in viitor pui problema asta la vreun congres!

Frumos, exemplul cu cimpanzeii, dar sa stii ca sunt si oameni care se mai ajuta unul pe altul pentru ca asa simt ei, nu pentru ca scrie intr-o carte. Nu, valorile nu provin din carti, dar exista carti care recunosc valorile si le promoveaza. Este o diferenta.

In privinta aprecierilor legate de poporul roman, nu sunt de acord cu tine, nu cred ca suntem speciali in raport cu ceilalti. Fiecare popor are anumite trasaturi care il deosebesc de celelalte, dar per ansamblu, nu e niciunul mai cu mot.
__________________
They say it's the last song.
They don't know us, you see.
It's only the last song if we let it be.
corinka is offline   Reply With Quote sendpm.gif