View Single Post
Old 03 Nov 2012, 22:46   #7
Kriss_Kringle
Guru

Kriss_Kringle

Originally Posted by urban_legend:
de ce l-au pus pe blondul ala sa fie personaj negativ, e atat de incolor, inodor, insipid, atat de banal si mecanic in jocul sau de "villain", incat mi-a fost imposibil sa accept ca-i in stare sa faca ce-a facut.

De ce ti-e imposibil sa accepti ?Trebuia sa se manifeste ca un nebun ca sa te convinga ca e un ucigas?Tu crezi ca astia umbla pe strada cu tricouri pe care scrie killer cu sange si semne pe frunte cu 666 ca sa-si dea lumea seama ca au luat una sau mai multe vieti?
Tocmai lucrurile care le-ai mentionat ar trebui sa-ti raspunda la intrebare pentru ca a fost portretizat destul de realist individul tocmai prin meticulozitatea,rutina si refuzul de a iesi in evidenta cu ceva.

Nu pot sa zic ca m-a impresionat prea tare filmul dar curiozitatea si nelinistea lui Rex de a afla ce s-a intamplat cu iubita lui dupa atatia ani,m-au facut sa simpatizez cu personajul sau si sa-l consider si naiv in acelasi timp pentru ca a intrat in jocul pervers al lui Raymond.

As fi vrut sa scriu mai multe dar nu mai imi este proaspat in minte filmul,tinand cont ca l-am vazut acum vreo 2 ani,asa ca nu stiu daca Twinsen imi va accepta votul dar pentru orice eventualitate ii dau thumbs up.