View Single Post
Old 17 Oct 2012, 20:51   #3019
reivan
Veteran

reivan

Originally Posted by Malombra:
chucky, m-a enervat teribil, la culme clipul acela. spumeg.

e o mizerie totală. ţăranul de oraş = cel mai prost animal. 'rapperul' ce-şi bate joc de unii compatrioţi ai săi, doar pentru că vorbesc ceva mai altfel şi prin asta deduce că sunt şi retardaţi = cea mai proastă secătură. cine-şi închipuia că rap-ul (sau ce dracu o fi ăla) 'spune pe bune', să-şi revizuiască prejudecăţile. eu nu pricep chestiile astea. ştiu că glumele cu şi despre olteni, ardeleni, moldoveni, unguri sunt la ordinea zilei, dar să faci şi o piesă despre asta e bădărănie curată. şi mai are tupeu muie ăla să-şi ia tricou cu stratan. nu îmi place stratan, dar mai tare de asta nu-mi plac loazele care iau la mişto ceea ce alţii au făcut, pentru că aşa sunt ei şi nu altfel. moldovenismul lui stratan nu mă face fana lui, nici măcar distractiv nu mi se pare, dar să vină rahaţi de doi lei şi să ironizeze accentul unei zone - nu ş', iniţiativa e cel puţin la fel de spurcată ca ţiganizarea imnului de către protv.

skizzo e un retardat cu impresii pe care-l adora fetitele de 1a ani.
dar nu-s de accord sa te legi de intreaga miscare hip-hop din Ro , care e profunda doar ca nu e dat la tv , radio ...Asta e rap.

ON : ma enerveaza ca chucky si-a inchis blogu`. Rusine ba !

Last edited by reivan : 17 Oct 2012 at 20:54.
reivan is offline   Reply With Quote sendpm.gif