View Single Post
Old 23 Sep 2012, 19:04   #3279
JoneS
Novice

JoneS

Originally Posted by Joy121:

Draga JoneS,

Asa cum s-a mai raspuns, simplul copy-paste de pe alte site-uri, indiferent de cat de ample ar fi textele copiate, nu valoreaza mai mult de 1 punct.
Am aprecia daca cei ce copiaza ar acorda macar 1 minut corectarii textelor respective, care de cele mai multe ori contin greseli gramaticale.
Poti sa imi spui cate sinopsisuri copiate mai aveai de gand sa trimiti ca sa stiu cate puncte castig .

Multumim pentru contributii.
O zi excelenta!

Asta e logică de doi bani...Păi la ce bun să mai fac un sinopsis dacă există deja altul foarte complet, şi absolut fără nici o greşeală. Am verificat personal fiecare sinopsis pus, şi practic toate au fost la un nivel superior. Sinopsisurile ar trebui apreciate după conţinut, indiferent dacă e propriu sau luat din altă parte, atâta timp cât descrie filmul coerent şi nu conţine greşeli gramaticale. La urma urmei care a treaba voastră cu sursa lui ? Fiţi serioşi...ăsta e doar un motiv inventat pentru a argumenta zgârcenia. Sunteţi atât de capabili să vă daţi seama dacă e copy-paste, dar nu sunteţi capabili să vă le copiaţi singuri? De ce ? Simplu ! Pentru că internetul e prea imens pentru voi, fără contribuţia utilizatorilor de rând nu aveţi nici o şansă. Ăsta şi este modul în care sa dezvoltat IMDB, cu ajutorul userilor. Iar ei nu au recurs la metodele voastre josnice de a oferi un DVD pentru 1000 de sinopsisuri. Asta e pur şi simplu o înjosire. Să nu fost punctele ăstea oricum aveam să contribui cu ce pot, dar după ce mă umiliţi cu un punct de rahat - nu mersi. Dacă sunteţi în stare să ofeţi o răsplată demnă atunci oferiţi, dacă nu - lăsaţi asta la alegerea userilor, dar nu vă jucaţi de-a bumbonica ca cu copiii de 2 ani. Mai ales mă impresionează când un sinopsis complet este refuzat, iar apoi mai târziu văd că în locul lui a fost aceptat un sinopsis de o propoziţie, fără diacritice, ba chiar fără semne de punctuaţie...Beton moderatori, nu am ce spune...Continuaţi tot aşa şi o să aveţi succes garantat.
Uite de exemplu aici ( http://www.cinemagia.ro/filme/victor-481889/ ). Ce defect ai găsit pentru a-l motiva la 1 punct ? Da desigur, nu e scris de mine, e luat de pe alta sursă, dar oricum l-am verificat şi apoi l-am postat. De ce oare aş fi trebuit să mai fac şi eu alt sinopsis când am reuşit să dau de unul bun şi complet, fără greşeli. Ruşine cinemagia...

Last edited by JoneS : 23 Sep 2012 at 19:12.
JoneS is offline   Reply With Quote sendpm.gif