View Single Post
Old 21 Sep 2012, 21:05   #22
Mercutio
Guru

Mercutio

Originally Posted by Twinsen:
Stiu ca postul asta e cam degeaba dar asa as face eu un turneu iconoclast: orice forumist doreste deschide un thread cu titlul "Propunere turneu: filmul X". Cine e interesat de film, scrie pe thread ca vrea sa-l vada, poate sa fie un mesaj de un singur cuvant: "Votez". La sfarsitul saptamanii filmul cu cele mai multe voturi intra in turneu. Fiecare forumist are dreptul la o singura propunere, care poate sa ramana permanent deschisa pana strange destule voturi, sau poate fi inchisa de el daca vrea sa propuna altceva.

ar fi prea multe threaduri deschise. si problema nu tine de capitolul propuneri. la propuneri toata lumea se pricepe. problema e, dupa cum poti observa si la concursul tau, participarea la comentarii.
eu as vrea sa stiu ca 10 oameni sunt dispusi sa participe, cum a fost si pana acum, si,mai mult sau mai putin, in fiecare sapt. se va discuta un film.
structura de pana acum a turneului cred ca e buna. voiam doar sa mai schimb ceva, sa mai introduc un element de surpriza, de incitare, de implicare. astfel cineva alege o tema preferata, dar e pus sa aleaga un film cu alta tema. cu ocazia asta discutam si despre teme, genuri, categorii de filme.
nu e nevoie sa fie strict. daca unui participant nu-i convine categorie ce-i revine, il rugam pe cel care a ales-o sa vina cu una mai accesibila. ideea e daca accepti sau nu o provocare.
Mercutio is offline   Reply With Quote sendpm.gif