View Single Post
Old 15 Sep 2012, 03:09   #2969
Malombra
Guru

Malombra

dragă mercutio, pentru că norii atlanticului s-ar putea să-ţi bruieze clarviziunea şi să-ţi livreze idei fastfoodiste cu prea multă uşurinţă, poate ar fi cazul să-ţi temperezi exploziile moraliste şi să întrebi în primul rînd omul - pe mine - dacă mă uit la televizor. nu m-ai întrebat, că nu te interesează, pe acest forum de gorile injectate cu propagandă tu eşti singurul pur, nealterat. nu mă uit la televizor. nici nu vreau să văd ce ai găsit tu acolo. iar dacă am scris *am văzut* tu ai înţeles că am văzut la televizor?
în românia probleme cu serviciul, casa, etc. au mai toţi oamenii. în românia există mafii imobiliare - pentru asta chiar trebuie să stai în unul din oraşele româniei, pentru că media refuză să vorbească despre asta , iar programe guvernamentale şi alte utopii welfarist-canadiene nu sunt pe toate drumurile. joburile nu sunt pe alese, dar mai sunt, multe grele, multe frustrante. şi pentru că sunt astfel, mulţi aleg libertatea necondiţionată, demnitatea absolută a cerşitului, nu? ca orice stat ieşit dintr-un sistem restrictiv, românia are probleme. iar la problemele pe care le are, uriaşe, ar trebui, după tine, să ieşim toţi la cerşit?
probabil e musai să-ţi lipsească un şurub, pentru a te apuca de cerşit. dovada acestei nebunii am văzut-o într-o zi, în intersecţie. un băiat mergînd în patru labe, pentru că picioarele i-au fost îndoite invers, nu în faţă, ci în spate, ca la un animal. nu-mi pun problema dacă a cerut să i se facă asta sau a fost forţat, pentru că îl mai văzusem şi avea picioare normale. ideea este că eu unor astfel de animale care i-au făcut chestia aia, adică l-au mutilat, nu le dau un ban, oricît de impresionant - de terifiant - ar arăta el astfel. şi oricum, eu dau haine şi mîncare, rareori spre niciodată bani.