View Single Post
Old 30 Aug 2012, 20:50   #6978
Federico
Snob Elitist

Federico

Quote:
fed, aşa romantic eşti???

ştiu sigur că au văzut mai mulţi filmul ăsta - postat de tine, inclusiv chambord, deci îi las pe uamini să ghicească. eu n-am văzut carlos. ce-i ăla? pls, nu te arunca de pe bloc, fiodor!!!

de ce? ca m-am uitat la filmul ala? sau ca am selectat pozele alea? sunt doar niste poze, don't jump to conclusions!

nici nu prea aveam sperante ca s-ar putea sa te fi interesat Carlos, nu-i de tine, ala e film pentru muritorii de rand.

Quote:
dacă şi criticii frecventaţi de tine (n-o zic cu rău, dar.. you know ) scriu despre guerin, suntem pe calea cea bună. se întrezăreşte o speranţă. deşi mie de la guerin îmi plac mai mult en construccion, berta's motives şi tren de sombras.

Bordwell nu e orice critic, e un teoretician si filosof chiar, dar, ma rog.
Guerin asta m-a fascinat asa de tare cu filmul de aseara (realmente un film-revelatie, cum mi s-a-ntamplat, pe rand, doar la primele contacte cu Kubrick, cu Tarkovski, cu Tarr) ca m-a convins pe loc sa purced la vanatoarea si altor titluri din opera lui, dar intampin niste probleme. Deocamdata am dat doar de Construccion (apropo, vad ca tipul s-a preocupat mai mult cu documentarele, din pacate).

Uite si gandurile lu Mr. B despre Sylvia
http://www.davidbordwell.net/blog/20...-of-a-dreamer/
(eu am dat de el aseara intr-o referinta din ultimul sau post de pe blog si-am sarit imediat pe net, si spre stupefactia mea il aveam deja, din ratiuni imemoriale, in watchlist lol
)