View Single Post
Old 21 Aug 2012, 21:21   #700
Redy
Guru
 
Redy
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 676
Originally Posted by Twinsen:
Dati acuma pe Antena 3 ca sa vedeti presedintele in functie al Romaniei cerand oamenilor sa iasa in strada impotriva unui adversar politic al domniei sale.

Urmaresti Antena 3 mai mult decat cei pe care ii acuzi ca urmaresc Antena 3. Ce s-a intamplat a fost o hotie. Au furat voturile la fel cum au facut-o si in 2009, la fel cum au facut-o si in parlament cu Anastase in frunte si apoi pusa in circuit de Basescu. Lumea iese datorita HOTIEI, IMPOSTURII si PRESIUNII puse de catre sistemul bolnav ce il are in frunte pe Basescu. Antonescu este adversarul lui Basescu in mod conjuctural si nimic altceva. Protestul este justificat si reprezinta doar o mana dintre cei care se simt furati de catre aceasta ceata de mafioti de la PDL si a slugilor care ii servesc din postura de "instututii ale statului".

Tu stai acasa la ordin asa ca nu vad de ce ai fi atat de isteric cu niste proteste juste, democratice atunci cand voturile sunt furate si ignorate in pofida evidentelor, aceea ca lumea nu il mai vrea pe Basescu acolo unde se va intoarce printr-un ARTIFICIU adus in discutie de slugile lui Basescu. Au ajuns acum hotii sa faca reguli de referendum si apoi se fac ca nu inteleg. Inteleg dar le prieste sa fie smenari.
__________________
Cook Pass Babtridge

Last edited by Redy : 21 Aug 2012 at 21:24.
Redy is offline   Reply With Quote sendpm.gif