View Single Post
Old 17 Aug 2012, 10:49   #285
iiii
cu 4 de i

iiii

hai sa zic si eu una, mai degraba faza patita acum 3 saptamani :

eram in metrou la crangasi... urc in ultimul vagon a 2-a usa, ( sa cobor la victoriei fix la scara rulanta ) , pana la victoriei usile pe stanga nu se mai deschid... asa ca stateam fix in dreptul usii , si pleaca metroul spre basarab, se anunta corespunzator statia basarab, peron dreapta, legatura cu magistrala spre grivita 1 mai, cand de pe un scaun se ridica o tipa si vine in fata mea , se tinea de balustrada, se uita la mine, si ma intreaba!!! : cobori la prima??? eu zic nu! apoi ca sa fie setu complet proasta zice : imi faci si mie loc atunci? ma restrang putin, deja zambeam, stiind ca e tuta total si ca trebuie sa coboare de la usa de pe partea dreapta si zic hai sa vedem....

ajungem la basarab, si proasta apasa pe buton sa deschida usa de pe stanga , nu cea de la peron... incep sa rad si ii arat usa care se deschidea si multimea navalea la basarab, si proasta zice : ahhh