View Single Post
Old 11 Aug 2012, 22:29   #3264
Redy
Guru

Redy

Originally Posted by Twinsen:
Originally Posted by Redy:
V-ar placea sa vorbiti doar voi, sa dezinformati, sa nu raspundeti si sa deformati realitati dupa bunul vostru plac. Va place, stiu.
QED. Si asta inca e nimic pe langa modul in care te-ai comportat pe thread. Iar acum mai vii cica sa te plangi ca iti sunt sterse posturile.

Am atentionat si observat duplicitatea personajului aramis, aceasta se realizeaza prin discurs, faptele lui atat inainte cat si dupa ce s-a decis sa devina curatorul sectiunii si era cu pesedeul in gura de dimineata pana seara.

Nu ma deranjeaza tonul ci ca pune calus in gura altora el fiind o persoana duplicitara, iar intentiile fatarnice pe care si le afiseaza de curand au fost date de gol printr-un oneliner scris de el si apoi sters inainte sa devina moderatorul zen al pacii. Tu faci propaganda politica impreuna cu el si rifa dupa cum am evidentiat in posturile mele de pe acel thread.

V-am cerut explicatii in legatura cu parerile voastre si voi nu ati faut asta, pentru ca nu puteti explica ci doar copia. Eu am avut toata bunavointa de pe lume si am discutat cu Liviu spre exemplu un anumit subiect zic eu intr-o maniera ok, chiar daca nu impartasim aceleasi idei.

Nu m-am plans in viata mea de nimic, atentionez insa cand se fac abuzuri de catre sustinatori ai pedeleului ca aramis. M-ai vazut venind aici si sa ma plang ca nu esti tu de acord cu mine ? Nu. Pot sa ma tin si singur pe picioare, in cazul asta aramis a trecut la vedette personale incercand sa stearga urmele actiunilor sale. Din pacate pentru el nu a reusit. Daca cei care l-au pus acolo sunt de acord sau nu cu mine este la nivelul lor si nu al meu. Nu as vrea decat o discutie corecta de la acelasi nivel si nu cu aramis ca moderator pentru ca este duplicitar in intentii si discurs. Cred ca e simplu de inteles, nu stiu de ce o dai dupa cires.

Eu am participat, voi ati monologat.

PS: Vezi ca folosesti QED gresit. In fine, nu ar fi prima oara.

Last edited by Redy : 11 Aug 2012 at 22:33.
Redy is offline   Reply With Quote sendpm.gif