Twinsen in actiune. El vrea liniste si buna crestere si un pic propaganda portocalie/verzulie/<introduceti noua culoare pedele>. Uite cine este cel care cere banuri:
Originally Posted by Twinsen:
Foarte la obiect discursul lui Basescu si inspirata plecarea din sala.
Un discurs foarte bun si a lui Antonescu. Plin de manipulari si minciuni, dar e fara indoiala un orator bun.
|
Clar. Bun de tot. De ce ? Eh, nu mai conteaza, conteaza ca a fost bun al lui Basescu. Antonescu ala, neah, numai minciuni domle`. Unde, care ? Nu mai conteaza, a mintit si gata.
S-a argumentat ca Traian Basescu nu ne reprezinta bine in strainatate.
Ei bine astazi cancelarul Germaniei a dat acest comunicat in care califica drept "inacceptabile" actiunele guvernului Ponta si sugereaza ca vor urma masuri prin care Romania va fi penalizata.
Cred ca orice om cu scaun la cap vede diferenta intre niste barfe despre Basescu si un comunicat oficial al statului german. Daca vreti ca Ponta sa ne aduca si alte succese sustineti actiunile guvernului sau. Votati pentru demitere si sustineti pe Ponta, prim-ministrul copy-paste cum era alintat in The Economist, care ne va reprezenta tara cu cinste, nu ca Basescu...
|
S-a argumentat. Cum s-a argumentat ? Nu conteaza, s-a argumentat. Nici tonul un pic sarcastic nu e rau cand e folosit insa bine. Nu-i bun copy paste, e bun ala care da in bot. Orice om intreg la cap stie ca ala care da in bot unui copil e conducator bun. Numai nebunii nu voteaza unul care loveste copii. E clar si aici.
Ca sa fie clar, eu am spus ca voi vota cu PDL si Basescu. Nu am spus ca imi place PDL sau ca sunt fan a lui Basescu. Aleg cel mai mic dintre rele.
@Redy
Sper ca esti foarte tanar...
|
Da, el nu fan PDL si Base doar ca ii voteaza de fiecare data si este de acord cu orice zic. Clar. Nu-i fan, e un liber cugetator blocat pe un singur sens. E linie continua si nu poate depasi.
PDL-ul si-a asumat timp de 4 ani guvernarea in timp de criza. Ca au facut-o bine sau rau, Boc si guvernul PDL au condus tara, au luat masuri economice, a existat libertate a presei, s-a imbunatatit libertatea justitiei.
De ce sa nu mai fie lasati 6 luni sa-si termine mandatul si poporul sa decida daca ii mai vrea sau nu? USL a preluat guvernarea si de atunci tara e un haos, am ajuns de rasul lumii cu scandal dupa scandal, leul e la un minim istoric. De ce?
|
Clar. Si-a asumat. Numai ca nu si-au asumat au fost impusi. Negarea realitatii. I-am atras atentia si nu a raspuns nimic. Banda aia dubla nu se mai termina va spun eu.
Eu vad cum arata acum tara sub guvernarea USL. Si cu asta am incheiat discutia.
|
Deci e clar da ? 4 ani vs 2 luni. Cine ramane ultimul e luat cu lopata. Nu se pune "piua". Argumentatia afirmatiilor ? Da de unde, inca nu s-a intrerupt banda.
Nu mai stiu unde este citatul in care i se ridicau ode lui Basescu si spunea ca este cel mai bun presedinte pe care l-a avut Romania vreodata.
Sa incheiem cu parerea unei alte persoane implicate de pe margine in discutie:
Originally Posted by iiii:
twinsen, acum ca vreau sa te intreb si eu ceva...
de ce esti asa cu PD-L-ul? ce ti-au facut? cu ce te-au ajutat? ai oameni sus pusi in biznisu tau care sunt pedelisti?
|