Thread: Seriale TV
View Single Post
Old 09 Aug 2012, 14:35   #746
Federico
Snob Elitist

Federico

Mi-am adus aminte si de Breaking Bad saptamana trecuta si am revenit la el nu fara entuziasm si impacienta. Tot aceeasi senzatie. Regie de tv. Uneori chiar de MTV. Vezi scena de inceput din ultimul episod difuzat: tatal si fiul sosind in fata casei cu bolizii proaspat achizitionati. Ridicol. Penibil. Rizibil. Dar si neglijabil ce-i drept. De ep.4 mi s-a parut si cel mai interesant din noul sezon. Se pune carne cu voluptate pe personajul lui Walt in cateva momente. As spune ca chiar are loc un declic. La faza cand se satura de fasoanele nevete-sii si pune piciorul in prag, renuntand la jocul de-a mata blanda, amenintator si violent fara precedent hands down, din cate tin eu minte. Si-n pubipla mea, nu e Tucko sau Gus - e nevas-sa.! Si scena din the very beginning cand zareste palaria, sufera probabil o revelatie anamnetica, si vinde viitoarea fosta masina a familiei pe 50 de dolari. E foarte savuroasa si graitoare privirea lui Walt acolo.Sigur mai sunt si momente bune in episoadele anterioare(cf. because I say so; sau we're done when I say we're done - foarte excitante si astea). All in all, imi pare rau ca nu pot sa nu mai pierd timpul cu el. Pentru ca e - dpmdv o pierdere de timp. Si chiar nu pot.

LE: Am incercat si The Wire. 2 episoade cu pauza mare intre ele. deocamdata sunt intr-o pauza si mai mare. Probabil definitiva. E necinematografic. E doar scenariu. Bleah.

Last edited by Federico : 09 Aug 2012 at 14:51.
Federico is offline   Reply With Quote sendpm.gif