View Single Post
Old 04 Aug 2012, 22:29   #25
robertsandu
Veteran

robertsandu

Originally Posted by rvn:

si inca ceva: nu-mi aduc aminte sa fi vazut in vreun hard core o scena ca aceea unde penisul este filmat in timp pe penetreaza vaginul din interiorul acestuia. asta da, realizare! obsesie de autor, cumva? voi ce parere aveti?

Scena aia - CGI evident - este destul de șocantă, explicită, dar în același timp incredibil de dinamică și provocatoare. Cred că se numără printre cele mai interesante secvențe din film, deși, repet, ea a fost obținută prin intermediul uneltei "magice" de astăzi care este calculatorul. Eu spun că Gaspar are și o mare obsesie legată de sex. Numai după întelungi meditări legate de subiect poate să-ți treacă prin cap să realizezi o secvență ca aceea.

Mă aștept s-o dea în bară cât de curând Noé cu acest stil al său, pentru că dacă nu-ți diversifici aria de interes ca regizor, riști să devii previzibil. Chiar n-aș vrea să constat că următorul film al său se lasă tot cu același gen de scene. Nu de alta, dar are deja trei pelicule în serie care se apropie de ratingul X. Să vedem dacă va veni cu ceva nou sau ne va da mai mult din ceea ce deja am văzut destul.

Last edited by robertsandu : 04 Aug 2012 at 22:36.
robertsandu is offline   Reply With Quote sendpm.gif