Nu prea o am nici eu la inimă pe Alina asta. Acuma nu e o problemă mare, o vedem o dată la 4 ani și dacă a zis că și-a gătat cariera cu atât mai bine. Dacă are fani bine pentru ei să fie fericiți.
Dar ce a făcut TVR 2-ul cu Alina asta a fost incalificabil. Adică eu mă pun să mă uit la meciul lui Federer și meci fain, 3 seturi aproape se termină și când colo în ultimul game al meciului ăștia mută pe festivitatea de premiere a Alinei. Adică opresc meciul chiar în ultimul gamesă vedem ce? Menționez că nici măcar n-au oprit meciul pentru finala fetei, dar tocmai la festivitate în ultimul game al meciului s-au gândit ei că e frumos să ne bucurăm de ceva steag înălțat acolo. (bine nu cred că Alina aia e de vină, dar tot e urât gestul TVR-ului)
Legat de ciclism acolo e altceva, acolo mă uit la zeci de etape din o grămadă de tururi (turul Franței și clasicile din aprilie nu le ratez niciodată și restul ce mai prind când am timp) și evident că cicliștii aceia îmi sunt mult mai la inimă decât unii care apar rarisim în interesele mele. Chiar nu sunt deloc patriot din acest punct de vedere. Îmi plac filmele românești, religia oamenilor, tradițiile, limba, dar să fiu sincer îmi plac și multe alte culturi europene.
Și la urma urmei ICR-ul nu de asta protesta cu papioanele lor că au schimbat agenda lor din una care promovează cultura cu una naționalistă?
|