View Single Post
Old 01 Aug 2012, 10:08   #2917
Chambord
x

Chambord

Originally Posted by Redy:
Nu urmaresc twitterul lui Ciutacu si Badea dar am aruncat o privire pe al amandurora cu ocazia "scandalului". Am vazut ce au scris si NIMIC din ce au spus acolo nu "sterge pe jos cu Alina Dumitru". Alea sunt aberatii.

Am rugamintea sa n-o mai faci pe prostul (pentru ca refuz sa cred ca tu chiar esti prost). Un user a scris pe twitterul lui Ciutacu referindu-se la Alina Dumitru si refuzul ei de a vota la referendum: "Cine s-a nascut vaca tot vaca ramane" la care Ciutacu incuviinteaza "asa este". Asta nu e o insulta ? Si nu e o insulta cu atat mai mizerabila cu cat izvoraste nu din vreo vina a Alinei ci exclusiv din ura oarba a respectivului "jurnalist" fata de Basescu, ura careia ii cad victime colaterale oricare persoane, publice sau nu, ar indrazni sa nu-l urasca la fel de mult ? Precizare: Si eu il dispretuiesc pe Basescu dar ce face contingentul Antena3 e de o gretosenie fara margini.

Ma bucur, sincer, de reusitele mele si a persoanelor aflate in arealul meu. De ce sa ma bucur de reusita unui strain cu care nu am nici o legatura ? Ma bucur cand castiga Real Madrid, cand castiga Liverpool, cand castiga Cavendish, cand castiga Voekler, unde am o minima legatura emotionala, individuala si nu comunala.

Asta nu inseamna ca imi doresc sa isi rupa mainile, nu. Sunt indiferent de reusita Romaniei la judo in acelasi fel in care sunt indiferent de reusita Romaniei la inot. La fel de indiferent erai si tu acum o luna cand probabil nu stiai cine este Alina Dumitru sau cum il cheama pe cel care a luat medalia de aur la pusca sau ce e aia. Diferenta este doar ca tu esti ipocrit si eu nu sunt in legatura cu ce credem amandoi. Sper insa ca cei care au reprezentat Romania sa nu o fi facut doar pe "aprecieri" goale si de moment ca ale tale iar apoi sa fie aruncati in mizerie si sa fie nevoiti sa isi vand medaliile ca sa traiasca.

Ma uimeste puerilitatea "argumentelor" tale.
Adica e perfect nobil sa tii cu Real Madrid sau cu Cavendish (btw ce naiba a fost in capul sau plamanii si picioarele echipei britanice la Olimpiada de nici macar n-au parut ca incearca sa atace si sa-l puna pe Cav in pozitie de sprint ?) dar e abscons sa tii cu un compatriot doar pentru ca ... e compatriot !?!?

Stiam si cine e Alina Dumitru si cine e Alin Moldoveanu inca de acum 4 ani cand ea a luat aur iar el a ratat bronzul la mustata. Dar daca aflam abia acum de ei sau daca am aflat doar cand au iesit in fata, care e problema ?!?! Faptul ca n-am urlat prin emisiuni sa li se dea conditii imi ia dreptul de a-i mai sustine si de ma bucura pentru ei ???

Dintre tine si Badea, Badea este cel care a discutat, a atras atentia si a apreciat sincer sportul romanesc cand NU era concurs de medalii.

Te duci la aeroport sa ii dai flori Alinei sau doar "o apreciezi" din confortul canapelei, patriotule ? Macar atat ai putea face. Nu o sa fi singur, pe langa cei sinceri se vor gasi destui lobotomizati care crezand ca sunt intr-un razboi cu Badea se vor duce special. Tu insa du-te din motivele corecte. Astept pozele.
Te duci sa ii feliciti la aeroport pe cei care NU au castigat medalii si au reprezentat Romania ?
Cata ipocrizie din partea ta. Aia este nesimtire, patriot de canapea.

PS: Iti aduc aminte ca Badea a criticat de MULTE ori lipsa de fonduri din SPORT si ca a fost de partea SPORTULUI de fiecare data.

Badea i-a "ajutat" doar cu vorba pentru ca nu-l costa absolut nimic sa o faca. Nu ca ar fi sacrificat in mod real ceva pentru ei. Nu ma judeca tu pe mine pentru ca nu am posibilitatea sa ajut fizic sportivii pe care-i sustin si nu ma duc la Bucuresti sa le dau flori la aeroport.

In afara de a da cu gura pe forumuri nici tu nu l-ai ajutat cu nimic pe Cavendish sa ia aurul la JO. Sa-ti fie rusine pentru asta !!
Chambord is offline   Reply With Quote sendpm.gif