View Single Post
Old 31 Jul 2012, 19:15   #2916
bremen1980
Guru

bremen1980

Mi s-a facut dor de ziarele ale sportive de acum15 ani .Luam un Prosport de 8 pagini si aveam acolo toate rezultatele de la atletism pina la volei , in fiecare divizie . Vedeam daca am prins macar 11 meciuri la pronosport si pe urma ma uitam pe clasamente . Astazi nici nu mai cumpar mizeriile astea cu 15 mii de pagini . Pai ai tu duminica F1 la Hungaroring si tu sambata nu scrii nimic ???
Astazi in orice domeniu ca sa dai de lucrul de care ai nevoie trebuie sa dezvirginezi o gramada de cutii ,pungute , brosuri ,indrumare , pungi tiplate . Un balast de inutilitati care sufoca lucrul pe care ar trebui sa-l promoveze . Traim in vremea in care esentialul a fost luat ostatec de catre perisabil .
. De aceea este necesara o intoarcere la origini -Ad fontes -la izvoare cum ne sfatuiau umanistii renascentisti . In loc sa citesti 20 de carti de critica despre Kubrik ,mai bine te duci sa-i vezi filmele ;in loc sa te certi cu vreun prost daca ultimul album al nu stiu carei formatii este rock progresiv sau laternativ ,mai bine-l asculti si pe urma-l arunci la tomberon sau il faci cadou unui unchi nesuferit . In loc sa-l vezi pe Becali aberand despre jucatorii pe care o sa-i vanda cu 25 de milioane , te uiti 30 de minute la un joc al Stelei si o sa schimbi automat canalul data viitoare cand o sa-l mai vezi pe ipochimen aberand si sugandu-ti minutele (putine) pe care le mai ai de trait .
bremen1980 is offline   Reply With Quote sendpm.gif