View Single Post
Old 31 Jul 2012, 16:56   #2911
Redy
Guru

Redy

Originally Posted by Chambord:
Redy, schimba-ti dracului ochelarii si mai citeste odata articolul daca tie ti se pare ca "doar" atat a spus Ciutacu. Dupa care intra de curiozitate pe twitterul respectivului si vezi ce fel de limbaj foloseste un jurnalist.

Nu urmaresc twitterul lui Ciutacu si Badea dar am aruncat o privire pe al amandurora cu ocazia "scandalului". Am vazut ce au scris si NIMIC din ce au spus acolo nu "sterge pe jos cu Alina Dumitru". Alea sunt aberatii.

Te deranjeaza limbajul lor in general ? Ok, te deranjeaza si poti sa nu citesti ce au zis dar eu nu ti-am atras atentia asupra limbajului ci asupra realitatii pe care o ignori.

Ma enerveaza si papagali gen Redy si cei care le fac galerie, care au impresia ca toti sunt prostiti de Basescu/Mos Gerila/whoever, numai ei sunt inteligenti si STIU cum sta treaba.

Asta e realitatea. Poti sa imi arati ca nu e asa ?

Nici macar sa te bucuri de bucuria altui conational nu mai poti ca deja pentru ei asta inseamna ca te bagi in seama. Nu extrapola mentalitatea ta de pomanagiu asupra tuturor, pls. Ce vezi in oglinda nu e tot Universul.

Ma bucur, sincer, de reusitele mele si a persoanelor aflate in arealul meu. De ce sa ma bucur de reusita unui strain cu care nu am nici o legatura ? Ma bucur cand castiga Real Madrid, cand castiga Liverpool, cand castiga Cavendish, cand castiga Voekler, unde am o minima legatura emotionala, individuala si nu comunala.

Asta nu inseamna ca imi doresc sa isi rupa mainile, nu. Sunt indiferent de reusita Romaniei la judo in acelasi fel in care sunt indiferent de reusita Romaniei la inot. La fel de indiferent erai si tu acum o luna cand probabil nu stiai cine este Alina Dumitru sau cum il cheama pe cel care a luat medalia de aur la pusca sau ce e aia. Diferenta este doar ca tu esti ipocrit si eu nu sunt in legatura cu ce credem amandoi. Sper insa ca cei care au reprezentat Romania sa nu o fi facut doar pe "aprecieri" goale si de moment ca ale tale iar apoi sa fie aruncati in mizerie si sa fie nevoiti sa isi vand medaliile ca sa traiasca.

Daca ar fi sa o luam pe baza de "mandrie" nationala cred ca chinezii sunt cei mai mandrii dar in spatele acestei mandrii stau batai, abuzuri si multe altele. Nu ma intereseaza medaliile de aur/argint/bronz si tu sugerezi ca sunt un nesimtit ca nu imi pasa. Dar e treaba mea pana la urma si in acest subiect eu sunt sincer iar tu esti cel care baga capul in poza la medalii. Cand brasoveanca aia sarea in bureti pentru ca nu aveau bani de apa nu cred ca ai aparut in poza. Pentru ca un sistem distrus din interior nu poate fi acoperit cu niste medalii, ulterior vandute. Deci orice ai crede tu ca nu conteaza cei prostiti de Mos Craciun/Mos Gerila/etc, ei conteaza pe termen lung. Pe termen scurt te mai bucuri un pic ca esti roman, il mai scuipi un pic pe Badea si esti fericit. Dintre tine si Badea, Badea este cel care a discutat, a atras atentia si a apreciat sincer sportul romanesc cand NU era concurs de medalii.

In final am spus doar ca titlul articolului, precum si a altor articole, este deformat pentru patriotii de o luna ca tine care considera ca o medalie inseamna mai mult decat o alegere democratica, oricare ar fi aia. Si dupa cum cred ca ai capacitatea sa intelegi, respectiva a spus ca nu se duce si ca nici nu a fost sunata, adica s-a imbufnat putin ca nu s-a tinut nimeni de fundul ei. Acum cred ca oricat de mult i-ai ura pe unul sau pe altul poti sa faci legatura de rigoare, care ulterior a fost apostrofata si ironizata de aia doi.

Te duci la aeroport sa ii dai flori Alinei sau doar "o apreciezi" din confortul canapelei, patriotule ? Macar atat ai putea face. Nu o sa fi singur, pe langa cei sinceri se vor gasi destui lobotomizati care crezand ca sunt intr-un razboi cu Badea se vor duce special. Tu insa du-te din motivele corecte. Astept pozele.
Te duci sa ii feliciti la aeroport pe cei care NU au castigat medalii si au reprezentat Romania ?
Cata ipocrizie din partea ta. Aia este nesimtire, patriot de canapea.

PS: Iti aduc aminte ca Badea a criticat de MULTE ori lipsa de fonduri din SPORT si ca a fost de partea SPORTULUI de fiecare data.

Last edited by Redy : 31 Jul 2012 at 18:20.
Redy is offline   Reply With Quote sendpm.gif