1. Postul de mai sus.
2. Dezinformarile(prin titluri, judecati de valuare care sunt afirmate si nu substrase) si vendetele personale care prind foarte repede dupa cum se vede si in postul lui Chambord.
3. Sentimentul ca a fi roman inseamna sa stai cu fundul pe canapea si sa te bucuri cand altcineva reuseste ceva extraordinar pentru el si vrei sa bagi si tu capul in poza doar pentru ca te-ai nascut in aceasi tara.
4. Ignorarea evidentelor.
5. Refuzul de a accepta ca o excelenta intr-un domeniu nu inseamna o excelenta in tot.
Pentru simplificare:
Originally Posted by Alina Dumistru:
„Nu am fost să votez, nu mă bag în situaţia politică, nu comentez. Olimpiada trecută, după ce am luat aurul, m-a sunat Băsescu, dar acum nu m-a mai sunat nimeni, nici Băsescu, nici Antonescu"
|
Originally Posted by ciutacu:
„Idoliţa snobilor cu acces la net, Alina Dumitru, e vexată că n-au sunat-o nici suspendatul, nici interimarul. Deci nu votează, nu se bagă"
|
Originally Posted by badea:
„O doare mâna cu care votează, că i-a făcut brazilianca armbar şi a bătut-o la zero"
|
Asta a fost TOT. Ce a zis Badea in emisiune:
http://www.youtube.com/watch?v=Q-KP9...layer_embedded
Care este titlul articolului ? "Ciutacu a şters pe jos cu judoka Alina Dumitru". Asta ma face sa mai adaug un punct pe lista.
6. Prostii/Credulii