View Single Post
Old 26 Jul 2012, 23:53   #6920
Kriss_Kringle
Guru

Kriss_Kringle

Originally Posted by reivan:
@kriss
Referitor la treaba cu hip-hop'ul , consider ca facut de cine trebuie nu de oameni ce se lauda cu banii pe care nu-i au , cu femei sau ca se drogheaza , este cel mai profund si variat gen muzical , cu mesaj bine conturat ce se leaga si de unele dintre cele mai sensibile subiecte .
Deci e cel mai 'dastept' gen , dar , deh romanii au prejudecati si daca un om care face muzica alege sa se exprime cum simte el sa o faca e incult pt ca injura.Urasc genul asta de snobi.

Cum zicea Nas : "Hip Hop is dead".Cel putin in mainstream are dreptate,e cam mort dar in underground mai sunt cativa care inca tin flacara vie.

Eu personal am inceput sa ma intorc la radacini(Kool G Rap,Das EFX,AZ,Gang Starr,KRS-One etc.) pentru ca nimic din ce e acum nu numai ca nu se ridica la nivelul anilor 90,ci e o insulta a genului si a culturii hip hop in general.
Liric vorbind,nici un gen nu se apropie de profunzimea rap-ului,atata timp cat e facut cum trebuie si de persoana cu skill-urile necesare.

Gata,Liviu,eu am terminat.Eventual o sa mai continui discutia pe privat cu reivan daca o sa mai avem ceva de zis.