View Single Post
Old 15 Jul 2012, 11:34   #317
reivan
Veteran
 
reivan
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 311
Originally Posted by Twinsen:
Originally Posted by White1:
Oh, vai, am acuzat un politician ca ar fi ipocrit!!! Mai, mai ca imi dau lacrimile, ca lui Basescu atunci cand plangea dupa Stolojan inainte de primul lui mandat.
Da, dar vezi tu ca lacrimile lui Base ipocrite sau nu, nu costau nimic Romania. Cand Ponta se duce si e ipocrit la Bruxelles, noi platim pretul.
Originally Posted by White1:
Si referitor la declaratia lui, pentru care tu il respecti atat de mult. Normal ca a zis ce a zis. Doar nu era sa spuna ca vrea ca oamenii sa nu vina la vot, chiar daca probabil asta isi doreste.
Daca ar fi avut nerusinarea multor altor politicieni romani ar fi putut sa ceara sustinatorilor sai sa nu vina la vot. Slava domnului, ca argumentatie se gasea destula, avand in vedere cum a procedat USL-ul. Sau ar fi putut sa nu zica nimic, nici sa vina nici sa nu vina.


Tu esti pe campii pe acolo in continuare. Cum sa le spuna sa nu voteze?LE interzice dreptul constitutional la vot?Daca ar vota doar 7 milioane de oameni 80 % pro demitere si 20 % impotriva demiterii dar referendumul ar fi anulat pt ca nu s-au prezentat suficienti oameni crezi ca ar fi ok ca Basescu sa ramana presedinte?
reivan is offline   Reply With Quote sendpm.gif