View Single Post
Old 30 May 2012, 15:49   #3229
cosmin742000
Guru

cosmin742000

Originally Posted by StefanDo:
Originally Posted by cosmin742000:
Si acum sa nu imi spui tu mie ca o sa luati tot purcoiul de filme de la TIFF si sa le verificati care de unde au plotul , ca ma faci sa rad

razi tu, razi, harap alb, dar nu e nevoie sa verificam filmele de la tiff, din moment ce sinopsisurile lor sunt puse de noi si nu de useri. avem obligatia, in schimb, sa folosim sinopsisurile lor, care sunt foarte bine scrise (intamplator stiu si cine le-a scris).

faptul ca ai obtinut atat de putine puncte la contributiile tale pe cinemagia arata si calitatea lor. intr/adevar, facem si greseli si ne cerem scuze pentru ele, dar nimic nu justifica acordarea a mai mult de 1 punct pentru un copy-paste. Contributiile sunt notate cu pana la 20 de puncte, iar 20 de puncte primesc doar cei care scriu mult, corect si la obiect (de obicei la biografiile actorilor).

daca rezultatul contributiilor tale pe cinemagia este atat de nesatisfacator, poate ar fi o idee sa te intrebi ce faci gresit. Poate ca regulamentul te-ar putea ajuta in acest sens. Te asigur ca nu ne dorim ca userii nostrii sa ne ajute pe degeaba. Si cum volumul contributiilor pe wiki din ultimele luni nu este deloc mai scazut decat atunci cand am lansat sectiunea aceasta, cred ca multi dintre useri sunt de acord cu mine.

Uita-te la biografia Madalinei Ghenea pentru care am primit un punct .Stiu vei zice ca e copiata de pe Wikipedia , dar ma indoiesc , ca cineva a contribuit fara sa copieze /traduca ceva la biografia vreunui actor , sau la vreun plot.Plus ca in regulament nu se specifica , care sunt conditiile pentru primirea celor 20 puncte , Teoretic eu am bagat peste 1000 de date la filme si acori (gen , durata , distributie , regie , data nasterii , data mortii , locul nasterii si al mortii ) si nu am primt nimic , oare nici alea nu or fi fost date de calitate , adica trebuia sa scriu la durata si cate miimi de secunda dureaza filmul , sa scriu si la ce ora s-a nascut /murit , adresa exacta unde s-a nascut/ murit , eventual CNP -ul actorului in cauza ca sa fie ceva de calitate care sa merite sa fie punctat ?Solutia mea ar fi una simpla si la mintea cocosului , nu mai aprobati ploturi , copiate / traduse , biografii copiate/traduse . dati cate un punct pentru fiecare data adusa in plus la un film /actor si cate 20 pt fiecare plot/biografie originala , dar specificati aceste lucruri in regulament sa fie totul clar.
cosmin742000 is offline   Reply With Quote sendpm.gif