Originally Posted by cosmin742000:
Si acum sa nu imi spui tu mie ca o sa luati tot purcoiul de filme de la TIFF si sa le verificati care de unde au plotul , ca ma faci sa rad 
|
razi tu, razi, harap alb, dar nu e nevoie sa verificam filmele de la tiff, din moment ce sinopsisurile lor sunt puse de noi si nu de useri. avem obligatia, in schimb, sa folosim sinopsisurile lor, care sunt foarte bine scrise (intamplator stiu si cine le-a scris).
faptul ca ai obtinut atat de putine puncte la contributiile tale pe cinemagia arata si calitatea lor. intr/adevar, facem si greseli si ne cerem scuze pentru ele, dar nimic nu justifica acordarea a mai mult de 1 punct pentru un copy-paste. Contributiile sunt notate cu pana la 20 de puncte, iar 20 de puncte primesc doar cei care scriu mult, corect si la obiect (de obicei la biografiile actorilor).
daca rezultatul contributiilor tale pe cinemagia este atat de nesatisfacator, poate ar fi o idee sa te intrebi ce faci gresit. Poate ca regulamentul te-ar putea ajuta in acest sens. Te asigur ca nu ne dorim ca userii nostrii sa ne ajute pe degeaba. Si cum volumul contributiilor pe wiki din ultimele luni nu este deloc mai scazut decat atunci cand am lansat sectiunea aceasta, cred ca multi dintre useri sunt de acord cu mine.