View Single Post
Old 30 May 2012, 13:12   #3225
cosmin742000
Guru

cosmin742000

Originally Posted by StefanDo:
probabil acele sinopsisuri au fost aprobate inainte de inceperea lucrului la selectia TIFF. pot rezolva aceasta problema, daca lispa noastra de consecventa te nedumereste...

Nici asta nu tine , eu am trimis 15 ploturi de la TIFF in aceeasi zi (martea trecuta ), si cinemagia mi-a respins 12 si mi-a aprobat 3 lunea asta (din cele 15) selectia de la Tiff era facuta de vreo luna..E drept ca pe cele 3 mi-a dat 1 punct (pt toate ) , dar asta nu e ceva nou , pentru ca degeaba scrie in regulament ca acordati pana la 20 de puncte pentru contributii la un film , eu am contribuit pana acum faptic la peste 1000 de filme(durata ,gen ,distributie , regie) scriptic la 116 (ploturi , biografii actori) si am 185 puncte . Pe mine nu ma deranjeaza neacordarea punctelor pe merit , pt ca nu vreau nimic de la voi , doar sa nu fiu luat la misto pe munca mea.Si acum sa nu imi spui tu mie ca o sa luati tot purcoiul de filme de la TIFF si sa le verificati care de unde au plotul , ca ma faci sa rad Uite iti prezint o situatie posibila .filmul Play a fost lansat pe 25 noiembrie 2011. Sa zicem ca cel care a facut plotul a castigat un DVD de la voi cu ajutorul plotului de la filmul Play si de atunci nu a mai contribuit cu nimic ( e posibil) . Sa presupunem prin absurd c a i-ar fi si ajuns DVD ul acasa de atunci ( nu prea e posibil , dar de dragul discutiei sa zicem ca s-a intamplat )Intre timp filmul este selectat la TIF , voi cum aveti parteneriat cu Tiff sunteti obligati sa puneti ploturile de la ei.Omului care a facut plotul ii puteti scadea cele 2 puncte pe care i le-ati dat pt ca s-a chinit sa il puna , batandu-va joc de munca lui , dar cu DVD ul ce faceti? Sunati la usa omului? Scoate DVD ul ca filmul a fost selectat la TIFF si noi avem obligatia sa punem plotul lor.?Daca nu ar fi atata deranj eu v-as crede in stare )
.Mai inceraca totusi . E inca un pas inainte )

Last edited by cosmin742000 : 30 May 2012 at 13:42.
cosmin742000 is offline   Reply With Quote sendpm.gif