Originally Posted by StefanDo:
cosmin, eu nu as folosi exprimarea "ploturile mele", avand in vedere ca sinopsisurile alea sunt luate de pe site-ul TIFF, cu care avem un parteneriat si deci preluam oficial tot ce este acolo. de-abia in contextul asta observatiile tale despre copyright sunt vazute in lumina corecta.
|
Pai asa si ploturile de la Tao jie , La demora , Las acacias tot de acolo sunt luate de mine si aprobate de cinemagia , sau aveti parteneriat (la preluari ) numai la ce filme vreti voi? Oricum mie mi se pare foarte ciudat sa imi apara PM cu plotul respins , si sa vad plotul pe site (asta apropo de copywright).Ploturile de la Tiff erau acolo de multisor , si nimeni nu indraznea sa le puna pe site?A trebuit sa le trimit eu ca sa va treziti voi ca aveti parteneriat? Si mai sunt si alte filme de la Tiff : La fee si altele de care nu imi amintesc acum la care s-au aprobat ploturi de pe TIFF , sau traduse de pe IMDb .Asa ca nu tine explicatia , dar oricum , tot e bine ca macar a incercat cineva sa dea o explicatie .E un pas inainte.