Originally Posted by cosmin742000:
Pt Paul Aramis: stiu ca mesajul acesta al meu nu are ce cauta aici , de altfel l-am pus si acolo unde ii e locul ,la reprosuri legate de sectiunea wiki, unde clar ca o sa fie ingropat si cu parastasul facut la toate termenele. (nu o sa il citeasca nimeni acolo)
Te legi de cele 10 randuri de munca ale altuia , tu care nu ai facut nimic (in afara sa jignesti userii e drept in mult mai multe randuri)?E munca lui si are tot dreptul sa cerara rasplata sau justificari pt ca este a lui. A gresit doar locul unde sa faca asta (sau siteul as adauga eu)Iar voi ca niste advarati cerberi latrati de fiecare data ca nu aici trebuie sa puna mesajele astea , aici sunt doar reprosuri pt moderatorii de pe forum (desi in titlul topicului scrie reprosuri pt moderatori , ceea ce inr-o interpretare gramaticala corecta ar cuprinde toti moderatorii ) si in rarele zile cand mai aveti si voi cate o bucurie in viata ii trimiteti la sectiunea reprosuri legate de sectiunea wiki , sectiune pe care NU o citeste niciun moderator , sau daca o citeste o citeste degeaba.
|
musiulică, da, mă leg. atunci când ai probleme cu limba română, cam nasol să faci gât că nu ți se aprobă sinopsisurile, nu crezi?
asta-i una. a doua, să fi tu sănătos și nu îmi duce mie grija ce am postat. așa pentru informarea ta, eu am început să fac completările la filme înainte ca cinemagia să lanseze toată tărășenia asta cu DVD-uri. deci înainte să se acorde puncte. asta pentru că uploadând filme românești, scriam în același timp și un sinopsis, lista cu distribuția și echipa tehnică.
și am renunțat tot înainte de se pune în practică noul sistem. ghici de ce? pentru că dacă sunt dispus să fac muncă voluntară, nu sunt dispus să fac muncă în van. eu unul am înțeles înaintea
altora cum stă treaba cu secțiunea wiki. unii însă nu vor să priceapă. și o tot dau înainte că de ce aia de ce ailaltă.
PS vrei să latri la altă masă? liber de la noi... ca de la banu' ghica.