View Single Post
Old 29 May 2012, 08:49   #3218
cosmin742000
Guru

cosmin742000

Originally Posted by paul_aramis:
Originally Posted by mariuszmeu:
nu am timp sa citesc toate subiectele si reply-urile , dar mi se pare o aberatie sa stai atata vreme sa accepti un review (peste o luna ),ca apoi sa-l respingi , dar sa-mi folosesti sinopsisul .sunt mariuszmeu si ma refer la "switch".sa intarzii ATAT ,nu inteleg ce poate sa-ti ia atat .mi-ar place ca , atunci cand ti se refuza orice , sinopsis , poza sa ti se spuna de ce .nu c-ar fi nu stiu ce problema ca la switch cu toate ca nu mi-am luat puncte mi-a fost folosit rezumatul.in definitiv acele puncte nu-mi tin nici de foame , nici de sete , dar , macar la cat m-am muncit ,ar fi frumos ca cineva sa observe efortul

1. și ce ai să reproșezi moderatorilor?
2. părere personală, cu asemenea cunoștințe de gramatică, mă mir că au postat și atât.

PS: cât de mult te-ai muncit să scrii alea 10 rânduri? trebuie să fi fost un efort de creație imens...

Pentru Marius : Si eu am primit ieri PM ca mi-au fost respinse ploturile la urmatoarele filme:Le Skylab, Was bleibt (la asta nici nu am trimis eu plot ) ,Poongsan, Ha-shoter, Cigan ,Elles , Celal Tan, Sangue do Meu Sangue,si Veljekset , si cand ma uit la filmele respective , vad ca au fost adaugate ploturile mele (fara sa se zica ca a contribuit cosmin742000 sau altcineva la ele).Asta pe un site care desfiinteaza copywrightul , dar nu se sfieste sa fure ploturi de la mine In schimb mi s-au aprobat ploturile la Tao jie , La demora , Las acacias, isprava pentru care am fost recompensat cu 1 punct (pentru toate trei la un loc ).Eu dupa cum am mai zis de cel putin 3454345 ori nu vreau niciun DVD de la voi ca oricum eu am mai multe DVD uri decat tot siteul de unde se acorda premii plus ca eu am si gusturi ,Singurul lucru pe care il vroiam era ca macar dupa munca mea sa nu fiu jignit .Acum nici sa ma rugati sa iau DVD de la voi nu mai iau , Am si eu mandria mea , nu iau asa de la oricine orice.Sa mai asteptati ploturi de la mine .Le veti mai vedea cand o sa invatati sa apreciati munca.

Pt Paul Aramis: stiu ca mesajul acesta al meu nu are ce cauta aici , de altfel l-am pus si acolo unde ii e locul ,la reprosuri legate de sectiunea wiki, unde clar ca o sa fie ingropat si cu parastasul facut la toate termenele. (nu o sa il citeasca nimeni acolo)
Te legi de cele 10 randuri de munca ale altuia , tu care nu ai facut nimic (in afara sa jignesti userii e drept in mult mai multe randuri)?E munca lui si are tot dreptul sa cerara rasplata sau justificari pt ca este a lui. A gresit doar locul unde sa faca asta (sau siteul as adauga eu)Iar voi ca niste advarati cerberi latrati de fiecare data ca nu aici trebuie sa puna mesajele astea , aici sunt doar reprosuri pt moderatorii de pe forum (desi in titlul topicului scrie reprosuri pt moderatori , ceea ce inr-o interpretare gramaticala corecta ar cuprinde toti moderatorii ) si in rarele zile cand mai aveti si voi cate o bucurie in viata ii trimiteti la sectiunea reprosuri legate de sectiunea wiki , sectiune pe care NU o citeste niciun moderator , sau daca o citeste o citeste degeaba.
cosmin742000 is offline   Reply With Quote sendpm.gif