de clasicii ardei umpluti m-am cam plictisit. voi, nu? am zis sa fac o mica variatiune si n-am ratat deloc,dar deloc. daca va place orezul salbatic,ardeiul, ceapa verde si usturoiul coapte pe gratar, puteti incerca aceata metoda fara aveti pe urma regrete. sunt sigura ca daca aveti si musafiri la masa, cu atat mai bine, fiindca vor ramane impresionati:
IMG_0583.JPG
IMG_0584.JPG
IMG_0585.JPG
IMG_0589.JPG
IMG_0596.JPG
putem incadra fara ezitare felul acesta la categoria "vegetariene", dar, daca tineti mortis sa papati si carnita, puteti frige pe gratar,bucati de piept de pui.
sfat: dupa ce ati copt ardeii, presarati-i cu sare, lasati 10 minute sa se inmoaie coaja, curatati, si asezati pe o farfurie intinsa, stropiti cu putin ulei de masline amestecat cu otet balsamic, mai asteptati inca 10 minute si numai dupa aceea finalizati cu orezul. sosul ramas turnati-l peste ei, la sfarsit...
va asigur, gustul este demential.