am văzut eu prost sau omul fără însuşiri lipseşte? duude, şi e ditamai mamutul şi faină pe deasupra.
la tolstoi piesele, deşi pe anna nu am citit-o. dar piesele rup, cu rusul acela îndobitocit nu de votcă, ci de un infern interior cultivat cu pietate şi plivit cu grijă, de parcă ar fi sfînta sfintelor şi autenticitatea psihologică ultimă.
bouvard mai bun ca madame? nu şi pentru mine. atîtea informaţii inutile, marginale, amatorismul acela mimînd activitatea. nu ştiu cine a mai descris disiparea savantă cu atîta savoare, dar e departe de a fi ceaşca mea de ceai. e de ajuns să merg într-o bibliotecă şi să găsesc reviste care nu se ocupă decît de inventarierea publicaţiilor dintr-un an vizînd un subiect anumit , ca să îmi fac o idee despre cît de tîmpit şi de boring şi de consumator de resurse e bouvardismul contemporan, şi să mi se facă silă de el în consecinţă.
ce a fost suuuuper, este că o englezoaică, pe mubi, pre numele ei twodeadmagpies, l-a pomenit în lista ei pe gellu naum şi pe zenobia!!! tare, nu? nu ştiu dacă a intrat în lista finală.
şi mai bine classical safers decît tracy chevalier
chambord, iar tu cu freak showul

. bă, da chiar nimeni nu l-a pus pe evola cu metafizica sexului? ce puritani