Originally Posted by ghost90:
Foarte sugestiv banner-ul din peluza noastra de aseara:"Dupa garduri faceti bravada/Iar pe strazi va antrenati pentru Olimpiada".
|
îmi pare rău ghost, cu tot respectul pentru tine, dar pe Cluj Arena nu se vede nimic. Abia se vedea poarta Universităţii, ce să mai spun de bannere. dar poate ai dreptate. oricum, aţi avut o coregrafie frumoasă. excluzând înjurăturile.
[quote]Sincer,sincer eu daca as fi in locul vostru mi-ar crapa obrazul de rusine sa vorbesc de pretul biletelor dupa ce s-a intamplat in tur.Si apropo,cine-s vitejii care au iesit ieri de pe teren?
măcar în tur spectatorii au avut parte de un meci de 90 de minute, nu de 30.

iar vitejii au ieşit de pe teren pentru că Tudor i-a trimis la vestiare şi nu pentru că ar fi vrut ei. uită-te pe înregistrări dacă eşti în necunoştinţă de cauză...
Quote:
Poate stii cate ceva de niste simboluri pentru Cluj-Napoca precum:dr. Mircea Luca,Dan Anca, Ion Moina,Horia Demian,Ghita Muresan si sustinatori infocati precum Emil Hossu,Florin Piersic,Gheorghe Bodea.But fuck it,voi il aveti pe Arpy si pe Muri si 2 tittluri  .
|
şi voi ce simbol sunteţi? dacă e până acolo, nicio echipă nu reprezintă aceste simboluri.