View Single Post
Old 09 May 2012, 16:42   #4308
ghost90
Guru

ghost90

Originally Posted by dragonfly_drk:
ei, în cazul ăsta, am un singur gest pentru tine... acelaşi pe care l-am făcut aseară în galeria cfr-istă atunci când voi ne înjuraţi de mama focului

Poate ai uitat de prietenii tai din brigada Kolozsvari Vasutas Sport Club,au afisat anul trecut la meciul din Gruia un banner inspirational,plin de cojones:"Micuta galerie cfr-ista v-o da la m..e.Aveti batista?".Irelevant sa spun ca NIMENI nu da din papagal mai bine ca cefereii.Foarte sugestiv banner-ul din peluza noastra de aseara:"Dupa garduri faceti bravada/Iar pe strazi va antrenati pentru Olimpiada".

Cfr-ul e mai vechi decât U. chiar dacă iniţial avea un alt nume, a fost înfiinţat în 1907 pe când U a luat fiinţă abia în 1919.

Toata istoria cefereului de pana acum 2-3 ani incape pe o discheta.Nu cred ca mai are rost sa-ti amintesc istoria lor din al doilea razboi mondial.

chiar dacă u-iştii sunt mai mulţi, habar nu au de fotbal. vezi organizarea proastă a meciului de ieri. am stat mai mult de o oră în faţa stadionului aşteptând să întrăm. pe când să o facem, altă bombă... la percheziţie erau doar două persoane. pentru 700 de oameni

Zi-mi te rog in cate deplasari ai fost pana acum.

iar rivalitatea asta mi se pare o porcărie cât China pentru că toţi suntem clujeni indiferent cu ce echipă ţinem. dar voi asta aţi uitat.

Serios?Pe bune?Cate exemple de orase cu rivalitate fanatica vrei sa-ti spun?Pentru ca asa-i prin orice tara din lumea asta.

păi, dacă e până acolo, hai să ne uităm şi în curtea vecinului. că eu am dat ieri 30 de lei pentru un meci care nu a existat. chiar glumeau suporterii la sfârşit că poate dacă am fi dat 90 de lei, vedeam tot meciul. aşa, nu am văzut decât 30 de minute

Sincer,sincer eu daca as fi in locul vostru mi-ar crapa obrazul de rusine sa vorbesc de pretul biletelor dupa ce s-a intamplat in tur.Si apropo,cine-s vitejii care au iesit ieri de pe teren?

şi acum clujul e cunoscut prin CFR nu prin U. că momentan, noi suntem în fruntea clasamentului. deci shhht, că ei nu sunt în stare să treacă de jumătate. şi te rog să nu îmi bagi acum pe gât discuţii gen că CFR vrea să fure cupa că deja mi scârbă de afirmaţiile astea. Pentru că asta e arma pe care o folosesc toţi cei care nu sunt pe primul loc.

Care cupa?ca aia de la finala EL e pazita foarte bine,o sa le fie greu.Si intelegeti toti naibii odata ca imi vine ma sinucid in plm!Intelegeti ca daca iei 2 campionate in mod mizerabil,aia nu te face un club mare si iubit.Ceea ce a insemnat clubul asta in inimile clujenilor de-a lungul istoriei lui face sa fie atat de iubit.Poate stii cate ceva de niste simboluri pentru Cluj-Napoca precum:dr. Mircea Luca,Dan Anca, Ion Moina,Horia Demian,Ghita Muresan si sustinatori infocati precum Emil Hossu,Florin Piersic,Gheorghe Bodea.But fuck it,voi il aveti pe Arpy si pe Muri si 2 tittluri .

plus că uită-te ce galerie are U şi uită-te la restul galeriilor din românia. nici nu se compară nivelul de violenţă. dacă umblii în cluj cu fular de ceferist la gât, rişti să fi linşat. ieri era plin clujul de u-işti cu fulare la gât după meci. nu s-a legat nimeni de ei. dacă aveam în schimb, noi fularele, cu siguranţă o păţeam. ţi se pare normal?

Hai incercam o chestie.Ia-ti un fular cu Chelsea si du-te plimba-te prin cartierele lui West Ham,Millwall,Tottenham,Arsenal etc.Sau un fular cu Partizan Belgrad si mergi in partea Stelei Rosii;sau unul cu Olympiakos si mergi la Panathinaikos;sau cu Aris si mergi la PAOK;sau cu Milan si mergi la Inter;sau cu Everton si mergi la Liverpool.Got it?

Last edited by ghost90 : 10 May 2012 at 08:20.
ghost90 is offline   Reply With Quote sendpm.gif