View Single Post
Old 09 May 2012, 11:52   #4304
dragonfly_drk
Guru

dragonfly_drk

Originally Posted by iiii:
libe... de parca la cfr nu sunt oameni violenti. sa fim seriosi ce naiba? dar ai impresia ca la steaua nu sunt ? sau la dinamo? sau la rapid?
imi place ca vezi numai in exterior, dar in interior nu vezi. tu vi sa imi zici ca la CFR sunt numai ingerasi care stau pe norisori nu?

ba da, sunt. cu singura diferenţă că atunci când cineva începe să înjure, alţi 5 îl acoperă cu cântece. avem şi noi scursuri. dar mai avem norocul ca liderii de galerie să ştie să îi oprească la timp atunci când încep să devină violenţi. în schimb, la U e cu totul altă poveste. acolo însăşi liderii de galerie dau tonul la înjurături.
plus că uită-te ce galerie are U şi uită-te la restul galeriilor din românia. nici nu se compară nivelul de violenţă. dacă umblii în cluj cu fular de ceferist la gât, rişti să fi linşat. ieri era plin clujul de u-işti cu fulare la gât după meci. nu s-a legat nimeni de ei. dacă aveam în schimb, noi fularele, cu siguranţă o păţeam. ţi se pare normal? mie nu, sincer. când a fost meciul cu dinamo aşteptau ăştia de la u în colţul pub-ului să ieşim afară. de ce? ca să ne bată, desigur. deci, hai să fim serioşi. ăsta nu e comportament de oameni cu toţi neuronii acasă.

Quote:
cand am zis de traditie , ma refeream strict la simplul fapt ca U a fost de mai multe ori in primul esalon, in romania, clujul era cunoscut prin U , nu prin CFR.

şi acum clujul e cunoscut prin CFR nu prin U. că momentan, noi suntem în fruntea clasamentului. deci shhht, că ei nu sunt în stare să treacă de jumătate. şi te rog să nu îmi bagi acum pe gât discuţii gen că CFR vrea să fure cupa că deja mi scârbă de afirmaţiile astea. Pentru că asta e arma pe care o folosesc toţi cei care nu sunt pe primul loc.

Quote:
si sa sti ca fix de asta nu mai vin "fanii" CFR la meci, ca sunt alte persoane care se bat... dar in buc nu e asa? dar in ploiesti? astea sunt orase cu mai multe echipe in prima liga! in ploiesti nu am auzit faze de genu.... nu mergem la meci ca e legea pumnului asta e buna.

păi, dacă vouă vă place să vă bateţi şi să vă înjuraţi ca la uşa cortului, e treaba voastră. nouă ne place să fim civilizaţi, sorry.

Quote:
stai sa vina frate ghost sa zica si el ce are de zis, pe el in vad un suporter clujean adevarat.

sunt absolut convinsă că printre afirmaţiile sale se va strecura din când în când şi câte un "muie CFR!", deci, nu merci.

Last edited by dragonfly_drk : 09 May 2012 at 11:55.
dragonfly_drk is offline   Reply With Quote sendpm.gif