View Single Post
Old 09 May 2012, 08:55   #4295
dragonfly_drk
Guru

dragonfly_drk

Ghost şi eşti mândru că voi faceţi sport cu pumnu?

ei, în cazul ăsta, am un singur gest pentru tine... acelaşi pe care l-am făcut aseară în galeria cfr-istă atunci când voi ne înjuraţi de mama focului:

bravo copii. continuaţi să fiţi nişte animale. vă stă bine.

P.S.
1. Cfr-ul e mai vechi decât U. chiar dacă iniţial avea un alt nume, a fost înfiinţat în 1907 pe când U a luat fiinţă abia în 1919.
2. chiar dacă u-iştii sunt mai mulţi, habar nu au de fotbal. vezi organizarea proastă a meciului de ieri. am stat mai mult de o oră în faţa stadionului aşteptând să întrăm. pe când să o facem, altă bombă... la percheziţie erau doar două persoane. pentru 700 de oameni. fraţilor, dacă e prea mare chiria pe lighean Arena, vă recomandăm să vă mai luaţi un job, poate aşa o să aveţi destui bani să plătiţi staful.
3. tot despre organizare, e inacceptabil să permiţi să se întâmple ce s-a întâmplat aseară. Iar voi ce făceaţi? aruncaţi cu steagurile în echipa cfr-istă? hahaha... jalnic. se vede cât respect aveţi faţă de însemnele clubului vostru.
4. atunci când suporterii U vor învăţa ce înseamnă să fi suporter şi vor aplica un spirit microbist adevărat, vor renunţa la a juca cu pumnii şi cu picioarele şi nu vor mai înjura, voi spune şi eu că e echipa de suflet a clujului. până atunci, aştept să fie retrogradaţi şi să le fie suspendat stadionul. pentru că după meciul de aseară, asta merită. şi îmi pare sincer rău că s-a ajuns aici mai ales că am încercat să vorbesc cu mai mulţi simpatizanţi ai Universităţii, simpatizanţi care la fiecare două cuvinte spuneau "muie CFR". ăsta deja nu mai e spirit sportiv ci instinct animalic de prost gust. iar rivalitatea asta mi se pare o porcărie cât China pentru că toţi suntem clujeni indiferent cu ce echipă ţinem. dar voi asta aţi uitat.

îmi povestea ieri un prieten cum bunicul lui a fost în copilărie şi în deplasare cu U şi cu CFR. m-am mirat. am zis că aşa ceva e imposibil. dar uite, că istoria e de altă părere. că în trecut, echipele astea două se ajutau între ele, dar galeria u nu ştie treaba asta pentru că e prea tânără şi iresponsabilă.