Thread: Arta gătitului
View Single Post
Old 05 May 2012, 21:32   #1343
rvn
Scorpia cinefiscalitatii
 
rvn
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 4,621
draga iiii,
mi-am propus ca sa te conving sa nu urasti puiul numai pentru ca apelezi la o firma de catering care ofera servicii proaste. incaput pe mana cui trebuie si mai ales, garnisit cu tot felul de ingrediente care devin delicioase in timp ce tortura carnitei se desfasoara la focul mic al aragazului, PUIUL se transforma intr-un meniu exceptional de bun.
IMG_0573.JPG
IMG_0576.JPG
IMG_0590.JPG
IMG_0588.JPG
IMG_0599.JPG
convingerea mea este ca sa nu ratam ceea ce ne ofera sezonul in care ne aflam. ma refer la verdeata: patrunjel, marar,leustean. ceapa si usturoi verde, stevie, spanac. loboda,urzici..
toate acestea aduc un plus de minerale organismului nostru, ne tonifica si in plus, desavarsesc gustul si estetica mancarurilor de zi cu zi.
rvn is offline   Reply With Quote sendpm.gif